47e Artistiek & Creatief in Limmen

LIMMEN - Zaterdag 21 en zondag 22 mei organiseert Limmen Cultuur voor de 47e keer de expositie 'Limmen Artistiek & Creatief' in Cultureel Centrum Vredeburg

Kunstenaars hebben zich in maart aangemeld en de commissie Limmen Artistiek & Creatief heeft door het grote aanbod een mooie expositie samengesteld.

Het grootste gedeelte van de kunstenaars komt uit Limmen, Castricum, Uitgeest, Heiloo en Bergen, maar ook uit Alkmaar en omgeving.

In Cultureel Centrum Vredeburg aan Dusseldorperweg 65 Limmen zijn beide verdiepingen gevuld met schilderijen, keramiek en sieraden. Een aantal kunstenaars maakt gebruik van gerecycled materiaal.

Op beide dagen staat kunstenaar Joke Beentjes op het buitenplein. Ook is er op beide dagen akoestische muziek. Op zaterdag speelt Marjan Weurding en op zondag Stijn Bakker. Beiden zijn afkomstig uit Limmen.

Voor de twee scholen in Limmen is een tekenwedstrijd uitgeschreven. Het thema is ‘Je mooiste droom’. Van een aantal van de tekeningen wil de commissie een blijvende herinnering maken. De prijsuitreiking is op zondag 22 mei.

Nieuwsgierig? Kom dan kijken. De deuren zijn op beide dagen geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

foto: Omroep Castricum