FAQ

FAQ

Ik heb een persbericht. Waar moet ik deze heen sturen?
Persberichten kunnen naar onze nieuwsredactie worden gestuurd via het contact-emailadres. Hier vind u meer informatie over het aanleveren van nieuws en het insturen van tips. Klik hier voor uitgebreidere contact- en adresgegevens.

Ik organiseer een evenement en ik zou het leuk vinden als jullie een reportage komen maken.
Wat leuk! Omroep Castricum streeft er naar om zo veel mogelijk evenementen in de regio in beeld te brengen. Wij raden u aan contact op te nemen met onze redactie. Hoe eerder je contact met ons opneemt, hoe beter. We denken graag met je mee om je evenement zo goed mogelijk in beeld te brengen. Helaas kunnen we niet beloven dat we bij je evenement aanwezig zijn, de redactie zal hier steeds een keuze in maken.

Ik zou graag vrijwilliger bij jullie omroep willen worden. Kan dat?
Ja! Omroep Castricum is altijd op zoek naar vrijwilligers. Stuur ons direct een e-mail of kijk op de vacaturepagina voor meer informatie. We zijn extra op zoek naar technische mensen, redacteuren, cameramensen en presentatoren. Maar alle hulp is welkom!

Ik heb beeldmateriaal. Willen jullie dat uitzenden?
Omroep Castricum is altijd op zoek naar interessant beeldmateriaal om uit te zenden. We zenden echter niet zonder meer alles uit. Het beeldmateriaal (foto/video) moet aan bepaalde eisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan formaat, lengte en montage. Neem contact op met onze nieuwsredactie.

Waar vind ik oude uitzendingen terug?
De meeste documentaires die worden uitgezonden op C-TV zijn terug te zien op ons YouTube-kanaal. Voor opnames van radio uitzendingen raden we u aan om contact op te nemen met onze redactie.