Contact

Contact

Contact- en adresgegevens

Telefoon
Tijdens live-uitzendingen is de studio telefonisch bereikbaar op (0251) 65 55 65.

Tevens zijn wij bereikbaar op 06 – 480 49 350, ook voor advertentietarieven op radio, televisie en internet.

Bezoekadres
De studio van Omroep Castricum bevindt zich in Geesterhage. Ons bezoekadres is:

Stichting Omroep Castricum
Geesterhage
Geesterduinweg 3
1902 CB CASTRICUM

Postadres
Stichting Omroep Castricum
Postbus 307
1900 AH CASTRICUM

Opmerkingen op programma’s
Betrokkenheid van kijkers en luisteraars stellen we zeer op prijs. Op- en aanmerkingen kunt u sturen naar de redactie.

Adverteren en sponsoring
Voor reclame op radio, televisie, internet en kabelkrant heeft Omroep Castricum een apart team dat advertenties op maat verkoopt. Klik hier voor meer informatie over de reclamemogelijkheden op Omroep Castricum, stuur een e-mail naar: adverteren@castricum105.nl, of bel naar 06 – 480 49 350.

Nieuwstips en persberichten

De nieuwsredactie van Omroep Castricum staat open voor alle tips en opmerkingen. Persberichten, aankondigingen en nieuwstips kunt u mailen naar de nieuwsredactie. We kunnen niet garanderen dat ieder onderwerp aandacht krijgt, maar we overleggen over al het inkomend nieuws.

Wilt u Omroep Castricum uitnodigen voor een evenement voor bijvoorbeeld een reportage of een verslag? Mail dan naar de Redactieraad.

Opmerkingen over programma's

Betrokkenheid van kijkers en luisteraars stellen we zeer op prijs. Op- en aanmerkingen kunt u sturen naar de redactie. U kunt uw klachten over programma's, inhoud of andersoortige klachten melden bij de Redactieraad van Omroep Castricum. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een inhoudelijke reactie.

Omroep Castricum is gebonden aan de Mediawet. Het Commissariaat voor de Media is de toezichthouder. Zie de website www.cvdm.nl of telefoonnummer 035-7737700.

Adverteren en sponsoring

Voor reclame op radio, televisie, internet en kabelkrant heeft Omroep Castricum een apart team dat advertenties op maat verkoopt. Klik hier voor meer informatie over de reclamemogelijkheden op Omroep Castricum, stuur een e-mail, of bel naar 06 – 480 49 350.

Voor advertenties en sponsoring gelden de wettelijke kaders die voor de publieke (lokale) omroepen gelden.