Mee naar De Woude op C-TV

Mee naar De Woude op C-TV

DE WOUDE - De Woude is misschien wel het minst ontdekte plekje van de gemeente Castricum. Op het eiland aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer maakte Han Bokma van Omroep Castricum de impressie 'De Woude: wandelen, vliegen en varen'. Dat is vanaf nu te zien op C-TV.

Op De Woude wonen 165 mensen, op een oppervlakte van ruim 700 voetbalvelden. Han Bokma bracht het eiland in beeld. Het karakteristieke kerkje De Kemphaan, de pont waarmee men op het eiland kan komen en de uitgestrekte plaats voor de weidevogels zijn allemaal te zien.

De impressie 'De Woude: wandelen, vliegen en varen' is twee waken lang op C-TV te zien om 07:00 uur, 10:00 uur, 13:00 uur, 16:00 uur, 19:00 uur en 22:00 uur. Daarnaast is het filmpje te vinden op de website van Omroep Castricum en op het YouTube-kanaal van de omroep.